|
|
Lån  


 
Annonce:


Valg af skiundertøj

Skiundertøjet er en meget vigtig del af dit skitøj. Vælg skiundertøj med en pasform som er tætsiddende, og uden søm der irritere under bevægelse. Synetisk undertøj indånder hurtige end merinould og er ideel, hvis du smeder meget. Merinould har den fordel at bakterierne i dit sved ikke syntes om proteinerne i ulden. Mens syntetisk skiundertøj ofte lugter grimt efter bare en dag, kan man have skiundertøjet i merinould på i en hel uge uden at det lugter.


Normalt uld klør utrolig meget. Det skyldes som regel at uldfiberne er grove . Merinould er lavet af helt tynde fibre, og kan derfor føles endnu blødere end bomuld.

Kategorier på sider:

Pleje af skitj Valg af skistave Skiundertj Skistvler diverse Valg af ski Valg af skiundertj Skiferie Snowboard Imprgnering Valg af skiudstyr Skiudstyr Skistrmper Valg af skistvler Slalomski Membraner Sikkerhedsudstyr Valg af skihandsker Valg af skibekldning Opbevaring af ski Sportsudstyr Skibriller Skijakker Skibukser Vedligehold af skiudstyr Gode rd om skitj Valg af skistvler Vandtthed Gode rd om skiudstyr Rd til sikker skilb Valg af skibriller Skihandsker Aandbarhed Valg af skihjelm


 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr -