|
|
Lån  


 
Annonce:


Valg af skistøvler

De fleste vælger at leje det meste skiudstyr. Hvis du skal vælge
at købe noget skiudstyr hjemmefra, så skal det være støvlerne.
Det kan nemlig godt være svært at finde nogle udlejningsstøvler
det passer perfekt. Skistøvlerne er den vigtigste del af alt skiudstyr.
Forkerte støvler kan ødelægge hele fornøjelsen.


Skistøvler til alpint skiløb skal være stive, for at de
kan overføre kraften til skiene. Støvlen skal kunne spændes
godt fast til foden, så foden ikke kan bevæge sig.


Da man også skal gå i skistøvlerne, skal de kunne omstilles
til gang, så bevægeligheden i skaftet bliver større.


Et par gode skistøvler koster 2.000-4.000 kr.


Skistøvlen skal passe til dit niveau. Den må ikke være for blød og ikke for stiv. Er støvlen blød så forsvinder en del af kraftoverførelsen, når du trykker kanten af skiene i sneen for at svinge. Støvlens stivhed er et kompromis mellem komfort, og hvor godt man vil køre på ski.Skistøvlen skal passe til din fod. Nogle modeller er brede, andre smalle. Hvis du har en smal fod, og må du ikke vælge en bred støvle. Hvis din fødder svømmer rundt nede i støvlen, så har du ingen kotrol men skiene. Når du køber skistøvler, så skal du give dig god tid.. Prøv flere støvler i forskellige prisklasser. Du må ikke lade dig afskrække af, at støvlen klemmer lidt i butikken. Den udvider sig, når du har kørt i den. Omvendt må den heller ikke klemme for meget.Spænd alle fire spænder og remmen i toppen af støvlen. Før kan du ikke mærke, om den passer. Det gør ikke noget, at tæerne lige akkurat rører spidsen, når du står op, men når du trykker hælen tilbage, skal tæerne være fri og kunne bevæges.Custom fit-støvler er meget populære, fordi de i butikken bliver tilpasset din fod. I støvlen er der en tynd inderstøvle, der kan varmes op med en hårtørrer. Når du sætter din fod ned i den varme støvle, former den sig efter din fod. Så uanset hvor skæve fødder man har, kan man få en skistøvle, der passer perfekt.


Varme støvler


Det kan næste ikke undgås at dine støvler bliver fugtige eller våde efter en lang dag på ski. Med elektriske støvlevarmere som lægges ned i støvlerne natten over, er du sikker på at starte næste dags skitur i varme støvler.

 Kategorier på sider:

Skijakker Valg af skistvler Skiundertj Valg af ski Valg af skibriller Skiudstyr Sportsudstyr Slalomski Gode rd om skiudstyr Aandbarhed Skistvler diverse Valg af skistave Valg af skiundertj Pleje af skitj Skihandsker Valg af skihjelm Opbevaring af ski Sikkerhedsudstyr Vandtthed Gode rd om skitj Skibriller Vedligehold af skiudstyr Imprgnering Skibukser Valg af skibekldning Skistrmper Valg af skistvler Rd til sikker skilb Valg af skihandsker Valg af skiudstyr Skiferie Snowboard Membraner


 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr -