|
|
Lån  


 
Annonce:


Skibukser
Indhold på siden:

EN FANT skibukser - Sort.
Hvad gør disse skibukser unikke og særlig gode?Jo, det er sjældent at skibukser er både vandtæt og åndbar på samme tid. Det har En fant formådet i deres overtøj. Derfor kan overtøjet holde dit barn tørt og varmt men ikke gøre barnet svedigt. Selvfølgelig uden brug af flour-stoffer.Skibukserne fra.
Kategori: Baby Spisetid - Baby & Toddler
CMP Salopette Skibukser, Rhodamine 128.
Et par varme skibukser fra CMP. Bukserne er lavet af vandtæt og elastisk polyester. Perfekte til de kolde vinterdage..
Kategori: Holdsport - Sport Sportstøj Skitøj
Gap Skibukser Pretty Pink 18-24 mdr.
– Vandafvisende– Fleece for– Varm polstring– Justerbare, elastiske skulderstropper– Elastisk talje– Lynlåslukning på forsiden.
Kategori: Børnetøj - Ski pants and salopettes
MINYMO SKIBUKSER 160450 R (Rosa Violet 5640, 116).
Lækre skibukser med mange praktiske detaljer. Buksen er 100% vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 8000mm og åndbarhed på 8000 g/M2/24h. Vindfang og velcro tilpasning i ben, lommer med velcro, elastik i taljen, aftagelig og justerbare seler og reflekse.
Kategori: Børnetøj - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Trespass Amaura Skibukser - Dame - Str. XL - Bordeaux.
Med disse "Amaura" skibukser fra Trespass, er du klædt godt på til både vinter og skiferie. Bukserne er produceret i et ekstra st....
Kategori: Cykeldele & Cykeltilbehør - Skibukser
Cellbes Skibukser Sort.
Vatterede og forede skibukser i funktionsmateriale. Bekvem model med skøn dunfornemmelse, der har sidelommer med vandtætte lynlåse og lynlåsgylp med to trykknapper. Linningen har også stropper og justerbare stropper med velcrolukning på siderne. Snelås i buksebenene, vindfang med velcro og trykknapper nederst.
Kategori: Dametøj - Apparel & Accessories - Clothing
Didriksons Idre Skibukser For Children (Sort).
Idre Skibukser For Children.
Kategori: Sportstøj til børn - Skitøj
Áhkká Skibukser, vind- og vandtætte Petrolblå.
Skibukser fra áhkká som er vatterede vandtætte og vindtætte i vævet, smidigt funktionsmateriale áphiTec 5.5 som tåler 5000 mm vandsøjletryk og har en åndbarhed på 5000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede. Linning med bæltestropper, to trykknapper og velcroluk. Justerbar taljevidde med velcrotampe i siderne..
Kategori: Børnetøj - Dame Sport & Outdoor Overtøj Skibukser
J.LINDEBERG STANFORD SKIBUKSER Black.
Stanford Soft Shell Trousers er lavet af vævet stof med stræk, som er lamineret med hurtigttørrende og fugttransporterende fleece og indeholder en vandtæt og åndbar membran. Den ekstra polstrede Primaloft-isolering ved knæet tilbyder bedre beskyttelse. Bukserne har holdbare Metalux-lynlåse og snap-in-system..
Kategori: Herretøj - PANTS
Reima - Reimatec Skibukser Loikka.
.
Kategori: Børnetøj - Børnetøj og Babytøj/Overtøj/Overtøj/Skibukser og selebukser|Tøj
Whistler Fairfax Skibukser Børn, blå.
.
Kategori: Sports- & løbetøj - Vinter oggt; VINTER TØJ oggt; Skibukser oggt; Børne Skibukser
Protest - Oweny skibukser i gul Gul.
Skibukser fra Protest Lever det alpine liv Justerbare stropper Skjult gylp Kritiske, taped søm med ekstra beskyttelse mod fugt Aftagelig taljegamache og hælbeskyttere til at holde sneen ude Manchetter med lynlås gør det lettere at tage dine støvler af og på Normal pasform Bare vælg din normale størrelse.
Kategori: Herretøj - Mænd Udsalg Bukser og chinos
Lego wear Skibukser Parkin pink - rosa/pink - Gr.Babymode (6-24 måneder) - Pige.
Mærkekvalitet fra LEGO WEAR LEGO® er glæde. Design og valg af farver er noget for alle. Grafik og billeder passer sammen med LEGO® legetøjets univers. Stærke farver og smarte styles - det er LEGO® wear. LEGO® wear er nemt at tage af og på. Skabt til børns behov og passer til aldersgruppen. LEGO ® wear.
Kategori: Børnetøj - Mode Baby- & Børnemode Vintertøj Skibukser
Molo Skibukser - Pollux Active - Very Black.
Molo Skibukser - Pollux Active - Very Black.
Kategori: Diverse - Skibukser
MINYMO SKIBUKSER 160450 S (Sodalite Blue 7923, 128).
Lækre skibukser med mange praktiske detaljer. Buksen er 100% vind- og vandtæt med et vandsøjletryk på 8000mm og åndbarhed på 8000 g/M2/24h. Vindfang og velcro tilpasning i ben, lommer med velcro, elastik i taljen, aftagelig og justerbare seler og reflekse.
Kategori: Diverse - Apparel & Accessories Clothing Baby & Toddler Clothing
Master - Ice Skibukser - Sort 38.
LÆKRE SKIBUKSER MED AFTAGELIGE SELER TIL KVINDERMaster Ice Skibukser til kvinder holder dig beskyttet mod vind og vand, så du kan yde dit bedste på løjperne.FREMRAGENDE KOMFORTMed fuldt tapede sømme og et højt vandsøjletryk er du sikret effektiv vandafvisning. Derudover er skibukserne både vindtætte og.
Kategori: Damesportstøj - Tøj
Icepeak - Yona Skibukser - Sort 128.
100% VIND- OG VANDTÆTTE SKIBUKSER MED SELER TIL BØRNSmarte og komfortable skibukser til børn fra Icepeak, der er baseret på et vand- og vindtæt materiale (10.000 mm - åndbarhed 5000 mvp). Bukserne er designet med aftagelige seler, har tapede sømme, reflekterende elementer og to praktiske sidelommer. Der er.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Skibukser
Icepeak - Vesper Skibukser - Brun new.
Med disse skibukser bliver det utrolig nemt at nyde turene ned ad pisterne. Bukserne er fra Icepeak, de er til mænd og de kan klare alt slags vejr, som du kommer til at møde på skituren. Du kommer både til at nyde varmen og den skønne komfort, når der skal hygges på løjperne.Produktdetaljer- Skibukser til.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Skibukser
Master - Ice Skibukser - Army Army.
Vind- og vandtætte skibukser med fuldt tapede sømme og aftagelige seler. Bukserne har lynlåslommer i siderne samt lomme med velcroluk på benet. Derudover har bukserne lynlåsåbning nederst på benene og kan justeres med velcroluk. Bukserne har refleksdetaljer og snefang.Produktdetaljer- Vandsøjletryk /.
Kategori: Sports- & løbetøj - Tøj - Skibukser - Ice
V3
Kategorier på sider:

Vandtthed Slalomski Valg af skiundertj Valg af ski Valg af skihjelm Valg af skistave Valg af skistvler Aandbarhed Skibriller Snowboard Skihandsker Vedligehold af skiudstyr Gode rd om skiudstyr Skibukser Skistrmper Rd til sikker skilb Valg af skihandsker Sportsudstyr Skijakker Opbevaring af ski Valg af skibekldning Gode rd om skitj Skiudstyr Valg af skibriller Membraner Valg af skistvler Skiferie Imprgnering Skiundertj Sikkerhedsudstyr Skistvler diverse Valg af skiudstyr Pleje af skitj


 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr -