|
|
Lån  


 
Annonce:


Sikkerhedsudstyr

Alt for mange nedprioriterer sikkerhedsudstyret når de skal på skiferie.


Børn bør som minimum altid have en skihjelm på, men også mange voksne bør investere i en sådan.


Skal man køre i park eller off-piste gælder imidlertid andre krav til skiudstyret. Rygskjold er en rigtig god idé enten som separat skjold, eller som en rygsæk med indbygget skjold. Går turen til off-pisten skal man også investere i lavinebipper, sonde og en skovl. Det er sikkerhedsudstyr der kan redde liv, og her kan det absolut ikke anbefales at spare.


Lavineudstyr


Basispakken er til skiløberen som ikke tager på de store dagsture, men som mere kører i nærheden af skiområdet. Skiløberen som kører offpiste på mere befærderede og knap så eksponerede bjergsider. Dette er minimumspakken når man bevæger sig udenfor pisten. Dette inkluderer en rygsæk til at opbevare sikkerhedsudstyret i. Først og fremmest skal man have en bipper, som man kan finde ud af at bruge. Man skal have øvet sig med at finde en anden bipper, så man ved hvordan systemet virker. Ellers hjælper det ikke intet, at alle i gruppen bærer en bipper. Udover bipperen har man af offpisteudstyr brug for en sonde og en plastskovl. Sonde skal som min. være 2m lang og nem at samle. Som oftest er de billigste skovle af hårdt plastik. Skovlene er dog hårde nok til at kunne grave i selv hårde lavineklumper. Det er samtidigt vigtigt at at den kan forlænges, så man ikke skal grave med en lille skovl. Det sænker tempoet meget. Med denne pakke bør man være klar til at udforske den nære offpiste. At have sikkerhedsudstyret betyder dog ikke at man ikke skal passe på. Selv i den nære offpiste kan det gå grueligt galt, hvis ikke man passer på.


Opsummering: Rygsæk, analog bipper, sonde og plastskovl


 


Kategorier på sider:

Valg af skibekldning Sportsudstyr Valg af ski Gode rd om skitj Skiferie Skijakker Valg af skistvler Skiundertj Valg af skihjelm Skiudstyr Opbevaring af ski Pleje af skitj Skistvler diverse Snowboard Skibriller Valg af skistave Imprgnering Valg af skihandsker Valg af skibriller Sikkerhedsudstyr Skibukser Aandbarhed Skistrmper Rd til sikker skilb Vedligehold af skiudstyr Membraner Valg af skiudstyr Slalomski Valg af skistvler Skihandsker Valg af skiundertj Gode rd om skiudstyr Vandtthed


 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr -