|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Sikkerhedsudstyr

Alt for mange nedprioriterer sikkerhedsudstyret når de skal på skiferie.


Børn bør som minimum altid have en skihjelm på, men også mange voksne bør investere i en sådan.


Skal man køre i park eller off-piste gælder imidlertid andre krav til skiudstyret. Rygskjold er en rigtig god idé enten som separat skjold, eller som en rygsæk med indbygget skjold. Går turen til off-pisten skal man også investere i lavinebipper, sonde og en skovl. Det er sikkerhedsudstyr der kan redde liv, og her kan det absolut ikke anbefales at spare.


Lavineudstyr


Basispakken er til skiløberen som ikke tager på de store dagsture, men som mere kører i nærheden af skiområdet. Skiløberen som kører offpiste på mere befærderede og knap så eksponerede bjergsider. Dette er minimumspakken når man bevæger sig udenfor pisten. Dette inkluderer en rygsæk til at opbevare sikkerhedsudstyret i. Først og fremmest skal man have en bipper, som man kan finde ud af at bruge. Man skal have øvet sig med at finde en anden bipper, så man ved hvordan systemet virker. Ellers hjælper det ikke intet, at alle i gruppen bærer en bipper. Udover bipperen har man af offpisteudstyr brug for en sonde og en plastskovl. Sonde skal som min. være 2m lang og nem at samle. Som oftest er de billigste skovle af hårdt plastik. Skovlene er dog hårde nok til at kunne grave i selv hårde lavineklumper. Det er samtidigt vigtigt at at den kan forlænges, så man ikke skal grave med en lille skovl. Det sænker tempoet meget. Med denne pakke bør man være klar til at udforske den nære offpiste. At have sikkerhedsudstyret betyder dog ikke at man ikke skal passe på. Selv i den nære offpiste kan det gå grueligt galt, hvis ikke man passer på.


Opsummering: Rygsæk, analog bipper, sonde og plastskovl


 


Kategorier på sider:

Valg af skihjelm Skiundertøj Gode råd om skitøj Pleje af skitøj Valg af skibeklædning Membraner Opbevaring af ski Valg af skistave Slalomski Vedligehold af skiudstyr Aandbarhed Skijakker Vandtæthed Valg af skistøvler Snowboard Imprægnering Skibukser Skibriller Skihandsker Valg af ski Gode råd om skiudstyr Skistøvler diverse Sikkerhedsudstyr Valg af skiundertøj Sportsudstyr Skiudstyr Valg af skihandsker Råd til sikker skiløb Skistrømper Valg af skibriller Skiferie Valg af skiudstyr
 
 
 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr - - Hvad er Skiudstyr en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.