|
|
Lån  


 
Annonce:


Råd til sikker skiløb
1. Hensyn til andre

En skiløber eller snowboarder skal respektere andre og ikke udsætte dem for fare.


2. Kontrol af fart/adfærd


En skiløber eller snowboarder skal altid være i kontrol. Fart og adfærd skal tilpasses færdighedsniveau, terræn, vejrlig, sigtbarhed og tæthed af trafik på pisten.


3. Valg af spor


En bagfra kommende skiløber eller snowboarder skal vælge sit spor, så han ikke er til fare for de forankørende.


4. Overhaling


En skiløber eller snowboarder kan overhale ovenom, nedenom, til højre eller til venstre, forudsat at den langsomme får plads til alle sving og bevægelser.


5. Start


Inden løbet startes, genoptages eller klatring op ad pisten, skal man orientere sig opad og nedad for ikke at bringe sig selv eller andre i fare.


6. Standsning på pisten


En skiløber eller snowboarder må aldrig standse på pistens snævre eller uoverskuelige partier, medmindre det er strengt nødvendigt. Ved fald på snævre og uoverskuelige partier skal løberen fjerne sig fra området.


7. Til fods på pisten


Hvis det er nødvendigt for en skiløber eller snowboarder at gå eller klatre op ad eller ned ad på pisten, skal det foregå i pistens kant.


8. Skiltning


En skiløber eller snowboarder skal respektere skiltningen i terrænet, påbud og advarsler.


9. Hjælp ved ulykker


Enhver skiløber eller snowboarder er forpligtet til at yde hjælp ved ulykker.


10. Identifikation


Ved uheld skal enhver skiløber eller snowboarder og ethvert vidne udveksle navne og adresser, også selv om de ikke er involverede i uheldet.Kategorier på sider:

Vedligehold af skiudstyr Opbevaring af ski Valg af ski Snowboard Gode rd om skiudstyr Skiudstyr Imprgnering Valg af skistave Slalomski Valg af skiudstyr Skibukser Skibriller Valg af skistvler Skiferie Skistvler diverse Pleje af skitj Valg af skihandsker Skijakker Skiundertj Skihandsker Rd til sikker skilb Valg af skiundertj Aandbarhed Membraner Valg af skistvler Sikkerhedsudstyr Sportsudstyr Valg af skihjelm Gode rd om skitj Skistrmper Valg af skibekldning Valg af skibriller Vandtthed


 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr -