|
|
Lån  


 
Annonce:


Opbevaring af ski
Hvis du opbevarer og vedligeholder dine ski korrekt, forlænger du deres levetid og får bedre oplevelser på pisterne.


Beskyt skien


Når skien ikke skal bruges i længere tid, er det en god ide at slibe kanterne og vokse skien. Så er den beskyttet mod rust og klar til næste gang. Desuden har sålen godt af at stå og suge voks til sig, så den ikke bliver tør. Voksen beskytter også mod luft, støv og fugt.Sørg altid for at skien er pakket godt ind under transport. Vejsalt og regn kan få både bindinger og kanter til at ruste voldsomt. Ski opbevares bedst ved stuetemperatur. De kan godt tåle kulde og fugt, men over længere tid er det ikke det bedste for dem. Står de koldt, så sørg for at de er dækket til mod fugt.

Beskyt bindingen


Hvis bindingen er løsnet i de perioder hvor du ikke bruger dine ski, holder den sin kraft i længere tid. Den bedste måde at gøre det på, er ved at skrue fjederen løs med en skruetrækker. Hvid du synes det er for besværligt, kan du i stedet lade bindingen stå åben og dermed uspændt.Spray eller smør eventuelt bevægelige dele på bindingen med en speciel spray, som fås i de fleste skibutikker.


Kategorier på sider:

Skibukser Skistrmper Opbevaring af ski Skiundertj Gode rd om skiudstyr Skistvler diverse Valg af skiudstyr Valg af skistvler Sikkerhedsudstyr Skijakker Skibriller Skiudstyr Pleje af skitj Membraner Imprgnering Valg af skistvler Rd til sikker skilb Sportsudstyr Valg af skihjelm Vandtthed Slalomski Aandbarhed Snowboard Gode rd om skitj Valg af skiundertj Valg af skibriller Vedligehold af skiudstyr Valg af skibekldning Valg af skistave Skihandsker Valg af skihandsker Skiferie Valg af ski


 Du er her: Skiudstyr - Netannoncer Skiudstyr -